ЮНІОРИ «РУХУ» ВДОМА ПОСТУПИЛИСЬ «ШАХТАРЮ»

 

«Жовто-чорні» перервали 48-матчеву безпрограшну серію.

У 8-му турі юнацької першості зустрілись поточний лідер – «Рух» та найближчий переслідувач – «Шахтар». Із перших хвилин команди взяли високий темп і грали на зустрічних курсах. Але на 10-ій хвилині «гірники» провели атаку і Ванівський відбив перед собою удар з меж штрафного майданчику, а Демченко опинився першим на добиванні і відкрив рахунок у матчі. Вже за кілька хвилин Боцьків міг зрівняти рахунок ударом головою після подачі зі стандарту, але воротар «Шахтаря» здійснив сейв. Тоді як на 23-ій хвилині «гірники» втекли у контратаку: м'яч опинився на правому фланзі, звідки його викотили під удар Ющенку, який пробив в один дотик і подвоїв перевагу донецької команди. Після цього до перерви на полі була рівна, але жорстка гра.

Другий тайм активніше розпочали «рухівці», яким потрібно було відіграватись. Зокрема, «жовто-чорні» мали кілька небезпечних нагод, коли одного разу після подачі з флангу «гірники» ледь не зрізали м'яч у власні ворота. А згодом Русяк пробивав головою з близької відстані, але влучив у захисника. Водночас «Шахтар» якісно обороняв свою перевагу в рахунку і матч закінчився перемогою гостей з рахунком 0:2.

Так, юніори «Руху» перервали свою 48-матчеву безпрограшну серію. У наступному турі «жовто-чорні» на виїзді зіграють із «Кривбасом».

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. 8 тур. «Рух» (Львів) U-19 – «Шахтар» (Донецьк) U-19 0:2 (0:2)

22 вересня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Демченко, 10, Ющенко, 23

Попередження: О. Федор, 28, Холод, 31

ФК «Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Герега, Кітела, Бойко (Турко, 79), Столярчук, О. Федор, Квас Боцьків (Русяк, 46), Касарда (Панченко, 79)


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    23 вересня 2023 р., 12:15

    Довгоочікуваний матч викликав почуття розчарування. Чи поступався рух в індивідуальній майстерності Шахтарю? Ні! Грали ми в першому таймі слабо або погано. Слабо захищалися, поганий колективний відбір м’яча. В другому таймі діючі чемпіони України збились на примітивний навал, що ніяк не приводив до гольових моментів. По воротам майже не били. Стандартні ситуації тільки розважали воротаря гостей. Сумно… Програли команді, яка кілька днів тому без варіантів поступилась Порту. 4 жовтня зустріч з Сараєво.

Схожі новини