ЮНІОРИ «РУХУ» ЗІГРАЛИ ВНІЧИЮ У СПАРИНГУ З «ВІСЛОЮ»

 

У товариському матчі в Польщі «жовто-чорні» створили безліч гольових моментів, втім розмочити ворота краківської команди так і не вдалось.

 

 

5 вересня львів’яни впевнено обіграли «Краковію» з рахунком 3:0. Тепер «жовто-чорні» зійшлися у спарингу з краківською «Віслою». Ця команда у минулому сезоні юніорської першості у Польщі посіла 4-те місце.

«Рухівці» у цій товариській грі створили безліч гольових нагод, втім команду підвела реалізація. Зокрема, хорошу нагоду забити мав Панченко, але зробити це йому не вдалось. Також Холод вийшов віч-на-віч з польським воротарем, втім епізод не завершився голом. Згодом вивести львів'ян вперед міг Шайда, але йому також не вистачило точності, як і Пастуху, який влучив м'ячем у стійку воріт.

І попри ігрову перевагу «жовто-чорних», матч закінчився нульовою нічиєю. Втім, головний тренер юніорів «Руху» Михайло Дячук-Ставицький знову отримав можливість перевірити найближчий резерв та провів активну ротацію у другій половині зустрічі. Відтак ігровий час отримали всі «рухівці», які приїхали у Польщу.

Після цього короткого закордонного збору команда повертається в Україну, де продовжить підготовку до наступних матчів у внутрішній першості та єврокубків. Нагадаємо, після 6-ти турів «Рух» очолює турнірну таблицю чемпіонату України серед команд U-19.

 

 

Товариський матч. «Вісла» (Краків, Польща) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 0:0 (0:0)

6 вересня 2023 року. Краків

ФК «Рух» U-19: Ванівський, Поповський, Холод, Герега, Кітела, Бойко, Пастух, Столярчук, Квас, Шайда, Панченко


loading...

0 коментарів

    Схожі новини