ЮНІОРИ «РУХУ» ЗІГРАЛИ ВНІЧИЮ З «ВЕРЕСОМ»

 

Рівняни забили у дебюті гри, але в другому таймі влучним пострілом відповів Боцьків.

Юніори «Руху» під керівництвом нового тренера – Сергія Задорожного – в 11 турі завітали в гості у Рівне, де зустрілися з місцевим «Вересом». Господарі вже на 4-ій хвилині вийшли вперед після стрімкої атаки лівим флангом – Багрій вийшов на ударну позицію та влучно пробив у ближній кут. Після цього «рухівці» взяли м’яч під свій контроль та намагались відігратись, а найкращий момент після подачі Кітели з правого флангу був у Панченка – нападник «жовто-чорних» у боротьбі вдарив повз ворота.

Другий тайм обидві команди розпочали дуже активно і грали на зустрічних курсах. Але краще себе у цей період матчу проявили «жовто-чорні». Так, після відскоку на куті штрафного майданчика Боцьків прийняв м’яч на груди, а другим дотиком потужно пробив у дальній нижній кут, зрівнявши рахунок. Також «рухівці» створювали небезпеку поблизу воріт «Вереса» після стандартів. Одного разу навіть вдалося забити гол: Панченко головою замкнув подачу Столярчука зі штрафного, але м’яч не зарахували через офсайд. На останніх хвилинах рівняни могли вирвати перемогу, втім Бакус здійснив блискучий сейв.

У підсумку, нічия 1:1. Свій наступний матч юніори «Руху» зіграють в рамках Юнацької ліги УЄФА. Зокрема, 25 жовтня у Боснії та Герцеговині «жовто-чорні» зіграють матч-відповідь із «Сараєво» (перша гра у Стальовій Волі закінчилась з рахунком 1:1).

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 11 тур. «Верес» (Рівне) U-19 – «Рух» (Львів) U-19 1:1 (1:0)

20 жовтня 2023 року. Рівне, НТБ «Верес»

Голи: Багрій, 4 – Боцьків, 53

Попередження: Холод, 30, Бойко, 67, Поповський, 79, Квас, 81

«Рух» U-19: Бакус, Поповський, Холод, Турко, Кітела, Хмельовський, Бойко, Столярчук, О. Федор (Касарда, 71), Боцьків (Шайда, 77), Панченко (Квас, 77)

 

Фото: ФК «Верес»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини