ЮРІЙ КЛИМЧУК: «РАННІЙ ГОЛ СТАВ ЗАКОНОМІРНИМ ПІДСУМКОМ НАШИХ ДІЙ НА ПОЛІ»

 

Нападник «Руху» поділився думками про матч з «Дніпром-1» (1:0).

 

 

У нас є відчуття команди і ми граємо один за одного. Як неодноразово казали Віталій Пономарьов, я та інші гравці наше завдання – перемагати у кожному матчі і неважливо з ким ми граємо. 

Перед грою команда отримала установку з перших хвилин тиснути на суперника, не створювати вільні зони для дніпрян, а пресингувати їх. Думаю, ранній гол став закономірним підсумком наших дій на полі. 

Складно грати, коли є стільки повітряних тривог. Водночас хочу подякувати нашим військовим за можливість грати у футбол. Ми цінуємо їхню роботу та хочемо в тому числі присвятити цю перемогу всім захисникам. Зараз важкий для країни час і вони роблять все можливе для того, щоб всі українці були у безпеці. Кожен з нас намагається підтримати воїнів та робити все від себе можливе для наближення нашої спільної Перемоги над агресором.

Якщо ж говорти про вплив повітряних тривог на матч, то після кожного разу потрібно заново розминатись, м’язи стають холодними, тож це необхідно, аби якісно стартувати і не отримати ушкодження. Ми впорались із цими викликами та заслужено перемогли. 

Ми готувались до поєдинку з «Дніпром-1» та вивчили всі слабкі та сильні сторони нашого суперника. Сьогодні ми виконали всі тренерські установки, якісно зіграли та перемогли.  

 

Фото: СК «Дніпро-1»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини