ЮРІЙ КЛИМЧУК ТА ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ – ПРО ПІДГОТОВКУ ДО ГРИ З «ЧОРНОМОРЦЕМ»

 

Гравці «Руху» розповіли, як готуються до наступного матчу «жовто-чорних». 

 

 

Юрій КЛИМЧУК, нападник «Руху»: «Ми відчували підтримку фанатів «Руху» у попередній грі і вдячні за неї. На жаль, нам не вдалося перемогти, але в команди ще все попереду як у чемпіонаті, так і в кубку. Кожен з нас постарається, щоб такий результат більше не повторився. 

Команда вже готується до бойової гри з «Чорноморцем». Це сильний суперник і на нас чекає непростий поєдинок. Зараз якраз вивчаємо сильні та слабкі сторони одеситів. Гравці «Руху» якісно працюють над своїм відновленням, тож інтенсивний графік не складе для нас труднощів». 

 

 

Денис ПІДГУРСЬКИЙ, півзахисник «Руху»: «Звісно, після попереднього матчу в команди негативний настрій. Проте ми – професійні спортсмени, тож слід забути цю гру й добре підготуватись до наступного матчу з «Чорноморцем». 

Видно, що одесити змінились в порівнянні з минулим сезоном. В складі «Чорноморця» зараз багато нових футболістів. Загалом ця команда збалансована молодими та досвідченими футболістами. Думаю, це буде цікава гра. 

Для кожного футболіста зіграти матч завжди приємніше, ніж тренуватись. Щільний графік не вплине на нашу підготовку. Ми раді, що зараз в нас багато матчів й ми можемо продемонструвати свою фізичну готовність». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини