ЮРІЙ КЛИМЧУК: «ЗА ПІВРОКУ ВІДНОВЛЕННЯ Я ЗМІНИВ ПІДХІД ДО ТРЕНУВАНЬ»

 

Нападник «Руху» розповів про повернення на поле та як зараз працює на тренуваннях перед матчем із «Колосом». 

 

 

Я тривалий час лікувався, тому повернення на поле викликало відчуття, ніби я дебютую у футболі. Перші хвилини навіть не вірив, що знову граю. Але досить швидко знайшов момент, щоб забити гол. Дякую Віталію Пономарьову за те, що довірив мені зіграти ці п’ять хвилин, тому що гра з «Динамо» була дуже напруженою. Він міг мене не випускати на поле, адже матч був важким, а в кінці потрібно було зберегти результат. Втім Віталій Юрійович довірився мені, за що я дуже вдячний. 

Зараз я повноцінно тренуюся та готуюсь до наступних матчів. За ці півроку змінився підхід до тренувань і тепер я працюю навіть більше, ніж до травми. Потрібна активація перед тренуванням та після нього, виконую різноманітні вправи тощо.

Щодо наступного матчу, то «Колос» – дуже хороша команда в якій зібрані здібні виконавці. Вважаю, що гра буде непростою для «Руху». З нетерпінням чекаю матчу на «Арені Львів», бо грати на виїзді та грати дома – це зовсім різні речі. Хочу запросити наших вболівальників, щоб вони прийшли на цей матч і підтримали нас, бо з вашою підтримкою ми граємо ще краще та сильніше. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини