З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

 

ФК «Рух» вітає усіх українців та українок зі святом Незалежності!

 

 

Цей день символізує єдність, віру в майбутнє та безмежну любов до рідної землі. Нашій державі виповнилося 33 роки й весь цей час українці демонструють прагнення до свободи та справедливості. Зараз ціна Незалежності України як ніколи велика і щодня ми платимо її сповна.

Всі ми з різних куточків країни, зростали в різних родинах та виховувались по-різному. Втім як у цей святковий день, так і в інші дні нас об’єднує єдине бажання – миру та перемоги! 

Сьогодні як ніколи важливо бути об’єднаними спільною метою та пам’ятати, що Україна зараз – символ цивілізованого світу, який бореться за свою свободу. Дякуємо військовим, які боронять нашу святу землю та робімо все, щоб своїми вчинками гідно відповідати тим подвигам, які зараз здійснюють оборонці України. Цінуймо пожертву кожного воїна та допомагаймо нашим захисникам у цій нелегкій боротьбі!

Футбольний клуб «Рух» щиро вітає усіх українців і нехай кожен день буде кроком до щасливого майбутнього нашої країни. Злагоди та любові, здоров’я та щастя під мирним небом всім нам! 

Слава Україні!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини