ЗАСНОВНИК ФК «РУХ» ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ПРОФІНАНСУВАВ НАВЧАННЯ ГРУПИ СТУДЕНТІВ

 

Завдяки спонсорській допомозі у Галицькому медколеджі ім. Є. Гливи оплату повного курсу навчання отримали шестеро студентів. 

 

 

Засновник ФК «Рух» Григорій Козловський профінансував навчання групи студентів у Галицькому медичному коледжі імені Євгена Гливи. У переліку є діти-сироти, діти з багатодітних сімей та відмінники навчання.

Так, завдяки сприянню Григорія Козловського навчатись за професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальність «Медсестринство» будуть шестеро студентів. Зокрема, студенти першого курсу Анастасія Панчук, Карина Михальчишен, Матвій Дудич та Олександр Середа, а також двоє студентів другого курсу – Ганна Заставецька та Богдана Кулик.

«Завдяки Вашій підтримці та відданості благородній справі наші студенти зможуть отримати досконалі знання та фундаментальну практичну підготовку у сфері охорони здоров’я», – йдеться у зверненні навчального закладу до засновника ФК «Рух». 

 

 

Додамо, що за наданою спонсорською допомогою є повний курс навчання (І курс – за 4 роки, II курс – за 3 роки відповідно).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини