ЗАСНОВНИК «РУХУ» ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ОТРИМАВ ВІДЗНАКУ «ЗОЛОТИЙ ЛЕВ»

 

Засновник ФК «Рух» Григорій Козловський отримав відзнаку від командира 24-ї ОМБр Івана Голішевського – нагороду «Золотий лев». Відзнаку за допомогу ЗСУ Григорію Петровичу передали співзасновники проєкту «Пташки Перемоги» Ігор Дулин та Олександр Тіщенко. 

«Ми вдячні Григорію Козловському за постійну підтримку проєкту «Пташки Перемоги». Це як фінансова підтримка, так і допомога з різноманітними організаційними питаннями для проведення благодійних аукціонів. Крім того, що нам допомагає бізнес, ми й самі генеруємо кошти для закупівлі дронів. Зокрема, організовуємо благодійні аукціони. Загалом ми провели вже 43 аукціони, де було реалізовано понад 1000 лотів» – сказав співзасновник благодійного проєкту «Пташки Перемоги» Ігор Дулин.

 

 

Зазначається, що тільки на ініціативу «Пташки Перемоги» Григорій Козловський передав 4 мільйони гривень. 

«Григорій Козловський завжди нам допомагає та відгукується на кожен наш запит. Ініціатива «Пташки Перемоги» працює на те, щоб наблизити нашу перемогу й існує завдяки коштам благодійників та небайдужих бізнесменів – ми не отримуємо бюджетні кошти. Завдяки цьому військові отримують дрони – щомісяця на фронт передається 1000 БПЛА» – розповів співзасновник благодійного проєкту «Пташки Перемоги» Олександр Тіщенко.

 

 

У свою чергу Григорій Петрович подякував за відзнаку та закликав громадськість взяти участь в благодійному аукціоні, який проведуть під егідою проєкту «Пташки Перемоги» 22 серпня. Також цього дня відбудеться передача 10-тисячного дрона українським військовим. 

«Ці нагороди символічні, але дуже приємні. Велика вдячність нашим захисникам, що вони не опускають руки. Водночас їхній приклад стимулює підприємців та бізнесменів до допомоги військовим та спільно наближати нашу перемогу. 

Зокрема ініціатива «Пташки Перемоги – рекордна, адже в її межах ЗСУ передали 10 тисяч дронів. Думаю, зовсім скоро ми зможемо подвоїти цю цифру. Хочу закликати всіх брати участь в благодійному аукціоні, який відбудеться 22 серпня. А ми й надалі будемо робити все від себе залежне, щоб наблизити перемогу та звільнити від окупантів українські землі», – зазначив засновник «Руху» Григорій Козловський. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини