ЗАСНОВНИК «РУХУ» ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ПРОДОВЖУЄ РОЗВИВАТИ СЕЛО ГОРОДИСЛАВИЧІ

 

Засновник «Руху» Григорій Козловський посприяв відкриттю сучасного медичного центру в селі Городиславичі Пустомитівського району. Крім того, тут відкрили й філію ЦНАПу для надання адміністративних послуг місцевим жителям. 

«Це моє рідне село, де я виріс, де мене виховували бабуся та дідусь. Тож це місце рідне для мене і це те, що болить мене, місце, куди хочеться повертатись. Ідея створення у Городиславичах багатофункціонального медичного центру належить моїй матері – вона завжди мріяла, щоб такий медичний заклад був у нашому рідному селі. Хочеться втілювати у життя такі мрії і ось за два роки ми збудували сучасний медичний центр у Городиславичах. Сподіваюсь, мама на небесах тішиться, що нам вдалось це зробити, але водночас дуже шкода, що не змогли зробити цього за її життя. 

Сюди закуплено якісне обладнання та ліки. Відтак жителі села зможуть безкоштовно отримати необхідні медичні послуги. Крім того, на цій же території відкрито ЦНАП, щоб місцеві жителі також могли отримати й адміністративні послуги. Все це тепер стало доступнішим для людей і, думаю, значно полегшить їхнє життя. Хочеться, щоб люди приїжджали в село та залишались тут жити, а ми всією громадою спробуємо створити для цього всі необхідні умови», – сказав Григорій Козловський. 

 

 

«Цей медичний центр є багатофункціональним і тут є як стаціонар, так і амбулаторне лікування. Тепер люди отримуватимуть якісне медичне обслуговування. Також ми відкрили ЦНАП і цей сервісний центр буде дуже зручним для людей. Завдяки меценату Григорію Козловському нам вдалося це зробити у цей непростий для країни час. Сподіваємось, що відкриття цих закладів наблизить повернення молоді в наше село», – розповіла староста села Городиславичі Меланія Кіліштоф. 

 

 

На відкриття нового медичного центру та ЦНАПу завітали місцеві жителі та військові, які поділились думками про цю подію. 

«Це велике свято не лише для села, а для всієї громади. У важкий для країни час, коли ворог руйнує наші міста та села, приємно, що відкриваються заклади, які дуже необхідні людям та будуть корисними для них. Тішить, що є меценати, які не забувають про своє коріння, рідні місця, і допомагають людям та роблять такі великі справи. Це надихає і військові тоді розуміють, що свою справу вони також роблять не дарма, бо це демонструє нашу незламність. Важливо не тільки боротись за перемогу над агресором, а й покращувати своє життя», – зауважив в. о. командира 45-ї ОАБр Ігор Поляруш. 

 

 

«Ми дуже раді, що в нас є такі меценати. Вся Давидівська ОТГ, зокрема село Городиславичі зараз розвивається. Тож ми вдячні за те, що про нас не забувають і хочеться, щоб село продовжувало ставати кращим», – поділилася емоціями жителька села Городиславичі Ганна. 

Додамо, що раніше за сприяння Григорія Козловського у Городиславичах було проведено вуличне освітлення та інтернет, відремонтовано низку доріг, відреставровано місцевий Народний дім та бібліотеку. Крім того, у селі діє проєкт щодо розміщення багатодітних сімей та забезпечення їх житлом. Зокрема, наразі у розпорядженні є 7 будинків і один з них вже заселений, а в майбутньому кількість цих будинків збільшиться. Також у планах розвиток фермерства у місцевій громаді.    

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини