ЗАСНОВНИК «РУХУ» ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ТА EMILY RESORT ПЕРЕКАЗАЛИ 2 МЛН ГРН НА ПРОТЕЗУВАННЯ

 

Загалом від початку року Григорій Козловський та титульний партнер «жовто-чорних» Emily Resort передали на потреби ЗСУ понад 7,5 мільйонів гривень.

 

 

Засновник «Руху» Григорій Козловський та Emily Resort переказали 2 мільйони гривень на потреби військових. Зокрема, ці гроші скерували у БО «БФ «Незламні» для протезування українських воїнів. 

«Ми знаємо, що поки військові нас боронять від ворога — ми маємо працювати та допомагати. Допомагати не лише тим, хто зараз на фронті, а й допомогти тим, хто повернувся. 

Ми раді, що в Україні існують реабілітаційні центри, котрі не лише встановлюють протези, а й виготовляють їх. Тому долучаємось до цієї ініціативи та передаємо БО «БФ «Незламні» кошти на купівлю компонентів, що забезпечать виготовлення якісних та ефективних протезів для наших військових», – зазначив Григорій Козловський.  

 

 

Додамо, що Григорій Козловський, ФК «Рух» та Emily Resort регулярно допомагають українським захисникам. Зокрема, від початку 2024 року на різні потреби ЗСУ передано понад 7,5 мільйонів гривень.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини