ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ПРИКРА НІЧИЯ «РУХУ» U-15 У ПЕРШОМУ МАТЧІ

 

Вихованці Академії «жовто-чорних» втратили перевагу у два м’ячі над старшими суперниками зі «Скали 1911» та зіграли внічию 2:2. 

«Рух» U-15 стартував у Зимовому кубку ДЮФЛ. У цьому турнірі вони позмагаються зі старшими суперниками у категорії U-16. В першому поєдинку «жовто-чорні» протистояли стрийській «Скалі 1911» (водночас у складі стриян виступали й гравці 2007 року народження).

В першому таймі підопічні Тараса Гвоздика створили собі комфортну перевагу. Так, на 37-ій хвилині високий пресинг «рухівців» приніс свої плоди: гравці «Скали 1911» обрізались неподалік від карного майданчика, а «жовто-чорні» перехопили м’яч та вивели на пусті ворота Дем’яна Михалюка, який відкрив рахунок у матчі. А вже за дві хвилини Артем Літвінчук продемонстрував чудовий дриблінг, увірвався в штрафний майданчик і стрияни сфолили на ньому. Одинадцятиметровий взявся пробивати Максим Угрік – його удар парирував голкіпер, втім Роман Лиган зіграв на добиванні та відправив м’яч у сітку – 2:0.

 

 

Тоді як у другому таймі «Скала 1911» кинула всі сили аби відігратись. Спочатку на 72-ій хвилині стрияни відібрали м’яч у центрі поля та швидко вивели віч-на-віч Голубицького, який скоротив відставання у рахунку. А на 77-ій хвилині «Скала 1911» скористалась помилкою центрального захисника «Руху» U-15 та забила другий гол, зрівнявши рахунок у матчі. Слід зауважити, що «рухівці» догравали цей поєдинок у меншості. У підсумку – втрачена перемога і рахунок 2:2. 

 

 

В другому турі у середу, 31 січня, «Рух» U-15 зіграє з ФК «Львів» U-15. Також цього дня свої виступи розпочне «Рух» U-16, який поміряється силами з «УФК-Карпати».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини