ЗИМОВИЙ КУБОК ДЮФЛ. ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ПЕРЕМОГЛИ У ДВОХ ДЕРБІ

 

Команда U-15 перемогла «Львів» U-15 – 2:1, а «рухівці» U-16 з аналогічним рахунком виграли в однолітків з «УФК-Карпати».

 

 

У середу, 31 січня, вихованці Академії «Руху» зіграли два поєдинки у Зимовому кубку ДЮФЛ. 

Так, «Рух» U-15 у гостьовому поєдинку зустрівся зі «Львовом» U-15. Вже на 8-ій хвилині високий пресинг «рухівців» приніс свої плоди: вони відібрали м’яч, тоді як Артем Літвінчук влучно пробив з-за меж штрафного майданчика і відкрив рахунок у матчі. В другому таймі на 49-ій хвилині подвоїв перевагу «жовто-чорних» Марк Васківчук, проте «містяни» швидко відповіли своїм забитим м’ячем. Водночас майже одразу після цього в Україні пролунала повітряна тривога через чергову злочинну дію російських агресорів і матч було перервано. Згідно з регламентом змагань, судді зафіксували підсумковий рахунок матчу, який був на табло в момент оголошення масштабної повітряної тривоги. У підсумку, «Рух» U-15 у дербі зі «Львовом» U-15 переміг з рахунком 2:1.

Водночас друге дербі для «жовто-чорних» з команди U-16, які на своєму полі приймали однолітків з «УФК-Карпати», через повітряну тривогу розпочалось пізніше запланованого часу. Втім це не позначилось на настрої «жовто-чорних», які ще в першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу в рахунку. Зокрема, на 19-ій хвилині «рухівців» уперед вивів Нестор Лоїк, а на 31-ій хвилині Олександр Кройтарь шаленим пострілом з-за меж карного майданчика влучив під поперечку, від якої м’яч опинився у сітці. В середині другої половини гри «зелено-білі» відіграли один гол, втім «Рух» U-16 здобув перемогу – 2:1. 

 

 

Загалом після двох турів «Рух» U-15 здобув 4 очка. Тоді як «Рух» U-16 зіграв лиш один матч і має у своєму активі 3 очка. В наступному турі вихованці Академії «жовто-чорних» зійдуться в очному поєдинку, який відбудеться у суботу, 3 лютого. Стартовий свисток цієї гри пролунає о 16:00.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини