ДЕНИС КОЛЧИН: «ХОЧЕТЬСЯ БАЧИТИ МЕНШЕ ПОМИЛОК У НАШІЙ ГРІ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував перемогу над «Чорноморцем» U-19 (1:0).

 

 

Ми хочемо бачити якісніший футбол у виконанні наших гравців. Так, команда здобула перемогу, але якістю гри тренерський штаб незадоволений. Це стосується всіх гравців – від голкіпера й до нападників. Хлопці допускали багато невимушених помилок, невдало діяли у простих ситуаціях. Думаю, однією з причин є те, що в неділю команда грала важкий матч з «Карпатами» U-19 й у нас зараз було мало часу на повноцінне відновлення. 

Треба вміти грати проти суперника, який віддає тобі м’яч й ти контролюєш хід матчу. Ми повинні загострювати ситуацію в атаці, але й краще діяти при обороні, щоб не давати опонентам вибігати в контратаки. Наразі наша команда ще не почуває себе у своїй тарілці контролюючи м’яч більшу частину мату. Непросто розкривати таку насичену оборону суперника і для цього потрібні впевненість у собі та майстерність. 

Кінцівка матчу була досить нервовою, адже всі ми дуже сильно хотіли перемогти. Це трохи тиснуло на хлопців, адже хотілось нарешті виграти, ще й матч проходив у рідних стінах. Ця напруга вплинула на гравців й вони стали частіше помилятись. Враження від гри двоякі, але добре, що нам вдалося здобути позитивний результат. Тож хочу привітати команду та вболівальників з перемогою. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини