ДЕНИС КОЛЧИН: «ХОТІЛОСЬ ПЕРЕМОГТИ, АЛЕ КОМАНДА ВТРАТИЛА КОНЦЕНТРАЦІЮ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував нічию в матчі з «Карпатами» U-19 (2:2).

 

 

Ми незадоволені результатом, адже команда налаштовувалась тільки на перемогу. Хотілось виграти у домашніх стінах, але втратили концентрацію на останніх хвилинах, тож гра закінчилась внічию. Вся команда була в штрафному майданчику і всеодно ми примудрились пропустити гол. 

Це брак концентрації: дали подати супернику, дозволили пробити по воротах та забити гол – прикро втрачати перемогу саме так. Наразі наші футболісти не мають потрібної стабільності. Такі матчі треба доводити до перемоги. Водночас слід віддати належне й супернику, адже в «Карпат» дуже сильна команда і вони також створили сьогодні багато моментів. Це була цікава гра проти гідного опонента, але її підсумок нас не задовольняє, адже ми вже втомилися від втрат очок.

Те, як команда забивала голи та створювала моменти – плоди нашої роботи на тренуваннях. В тому числі ми багато працюємо над стандартами. Кожна гра дає нам багато нової інформації, зокрема про те, що нам слід покращити й ця гра не буде винятком. 

Головне, на чому нам слід зараз зосередити свою увагу – стабілізувати гру. Хлопці припускаються прикрих, невимушених помилок. Наразі вони заважають нам рухатись далі, але нам під силу покращити свою гру та викорінити ці помилки зі своїх дій.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини