ДМИТРО СОЛОМОН ВІДЗНАЧИВСЯ ГОЛОМ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-16

 

Також за «синьо-жовтих» у матчі Dream Cup 2024 проти Венесуели U-16 зіграли «рухівці» Данило Слива, Арсен Залипка та Олександр Кройтарь, а українці поступились латиноамериканцям з рахунком 1:4.

 

 

Збірна України U-16 (футболісти не старші 2008 року народження) завершила виступи на турнірі Dream Cup 2024. Так, в третьому турі «синьо-жовті» зустрілись з Венесуелою U-16.

У стартовому складі юнацької збірної України вийшли двоє вихованців Академії «Руху»: Дмитро Соломон та Данило Слива (відіграли увесь матч). Крім того, у другому таймі на 65-ій хвилині на полі з’явились «рухівці» Арсен Залипка та Олександр Кройтарь. Дмитро Соломон у цій грі відзначився голом на 50-ій хвилині, втім «синьо-жовті» поступились венесуельцям з рахунком 1:4. 

Нагадаємо, що Dream Cup 2024 – один з етапів підготовки юнацької української збірної до кваліфікації Євро-2025 (U-17). Там у першому кваліфікаційному раунді «синьо-жовті» зіграють проти однолітків з Бельгії, Косово та Казахстану. Мінітурнір у нашій групі проходитиме в Бельгії, а матчі відбудуться 9, 12 та 15 жовтня.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини