ЕРІК КАЛІНЕЦЬ: «МИ ДАЛИ ГІДНИЙ БІЙ, АЛЕ, НА ЖАЛЬ, НЕ ЗМОГЛИ ПЕРЕМОГТИ»

 

Захисник «Руху» U-19 поділився думками про дебютний гол за «жовто-чорних» у грі з «Карпатами» U-19 та перші матчі за юнацьку збірну України.  

 

 

Це був особливий гол для мене. Гра була важкою та емоційною, адже це львівське дербі. На жаль, нам не вдалось здобути перемогу, але вважаю, що ми дали гідний бій супернику. В нас було достатньо моментів, щоб виграти цей матч, втім «Руху» не пощастило. Також й «Карпати» мали нагоди забити і змогли наприкінці вирвати для себе нічию. Думаю, це прикрий, але справедливий результат цього матчу.  

На тренуваннях команда багато працює над стандартами. Тренерський штаб говорить кожному гравцю, як конкретно він має діяти при тому чи іншому варіанті розіграшу. Сьогодні це дало свої плоди, адже двічі ми забили саме після стандартів. 

Якщо чесно, то я не очікував, що отримаю виклик в збірну України U-19. Коли дізнався про це, то дуже зрадів. Дуже гордий, що можу представляти Україну на міжнародній арені. Так, це був товариський турнір, але для мене та моїх партнерів по збірній це дуже важливий досвід. Атмосфера в команді була чудовою, всі хлопці класно спілкуються один з одним та підтримують за будь-якого результату. Добре, що не лише тренерський штаб, але й гравці можуть давати цінні поради всередині колективу. 

У збірній досить важко адаптуватись, адже футболісти представляють різні клуби й потрібен певний час, аби зігратись та краще розуміти партнерів на полі. Загалом це був цікавий збір та хороші матчі проти сильних європейських суперників, таких як Англія та Нідерланди. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини