ІЛЛЯ КВАСНИЦЯ – У ТОП-3 НАЙРЕЗУЛЬТАТИВНІШИХ ГРАВЦІВ УПЛ СЕЗОНУ 2023/24

 

Вінгер «Руху» у 30 матчах забив 8 голів та віддав 8 асистів й потрапив до списку найрезультативніших гравців чемпіонату України.

 

 

Вінгер «Руху» Ілля Квасниця провів блискучий сезон та запам’ятався багатьма яскравими моментами. Водночас футболіст «жовто-чорних» став одним із найрезультативніших гравців УПЛ і був визнаний найкращим молодим гравцем чемпіонату.

Так, Квасниця зіграв у всіх 30 матчах чемпіонату (1820 хвилин). У цих поєдинках Ілля забив 8 голів та віддав 8 асистів, завдяки чому потрапив у топ-3 найрезультативніших гравців сезону 2023/24 в УПЛ. Зокрема, Квасниця сумарно набрав 16 очок, а випередили його двоє гравців «Динамо» – Віталій Буяльський та Владислав Ванат. 

 

 

Крім того, Ілля Квасниця посів друге місце у рейтингу гравців за обіграшами. 21-річний вінгер в середньому за гру робив 7,11 спроб обіграшу, 49% яких були успішними. 

 

 

Додамо, вінгер «жовто-чорних» – найдорожчий гравець клубу за версією порталу Transfermarkt (оціночна вартість футболіста становить 2 мільйони 500 тисяч євро), який також визнав Квасницю найкращим молодим гравцем УПЛ. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини