ПЕРЕМОЖНИЙ ФІНІШ ЛІТНІХ ЗБОРІВ

 

«Рух» здобув перемоги у двох заключних спарингах напередодні старту нового сезону. «Жовто-чорні» забили 5 голів у ворота «Металіста 1925» та «Агробізнеса».

Переможний настрій «рухівці» започаткували у спарингу проти харківського клубу, забивши 2 голи до перерви. Спочатку Теслюк обікрав захисника, увійшов до штрафного та точно пробив низом, а через кілька хвилин кіпер «Металіста 1925» не встояв проти гарматного удару від Дідика. У другому таймі команди голів не забивали, хоч Сапуга після подачі з кутового був дуже близьким, аби оформити розгром. У підсумку, 2:0 на користь «Руху».

Упевнену гру наша команда продемонструвала і проти першолігового «Агробізнеса». Господарі вийшли уперед після стрімкої контратаки, яку холоднокровно завершив Карабін. А в другому таймі дубль оформив Квасниця – диво-гол з-за меж штрафного прямісінько у дев’ятку та слаломний прохід, який завершився точним ударом у ворота. Відтак, 3:0 – перемога «Руху» у заключному спарингу на літніх зборах. Наступна гра для «жовто-чорних» буде вже офіційною: 29 липня підопічні Віталія Пономарьова відкривають новий сезон УПЛ домашньою грою проти бронзового призера минулорічного чемпіонату луганської «Зорі».    


loading...

0 коментарів

    Схожі новини