ПОРАЗКА ВІД «ДИНАМО» НА «АРЕНІ ЛЬВІВ»

 

У матчі 6-го туру УПЛ львівський «Рух» поступився київському «Динамо» з рахунком 0:3, через повітряну тривогу, яку оголосили у Львові, гра тривала майже три години.

Команди розпочали обережно – дисципліна на першому плані. Далі активніше розпочали діяти номінальні гості – Таллес подав серію кутових, які не призвели до особливої небезпеки.

Після цього суперники обмінялися моментами: на 11-ій хвилині комбінацію за участю цілої групи футболістів «Динамо» завершував Циганков – вище воріт, а на 17-ій – Климчук накрутив суперника на лівому фланзі, віддав у центр на Таллеса, бразилець майстерно обіграв Забарного та пробив – голкіпер «Динамо» Бойко врятував киян.

На 22-ій хвилині «жовто-чорні» цікаво розіграли штрафний – однак після паса з лівого флангу Довгий не замкнув дальню стійку. Та все ж, якщо би це і вдалося зробити, гол би не зарахували, бо відразу ціла група гравців львівської команди перебувала в офсайді.

Смілива гра «рухівців» призвела до ще одного моменту: на 41-ій хвилині Климчук «розкачав» опонентів, вийшов на оперативний простір на куті штрафного майданчика та пробив – поруч зі стійкою.

 

 

І відразу ж у наступній атаці «динамівці» заблокували перспективно небезпечний удар Таллеса.

А наприкінці першого тайму кияни забили не зовсім логічний гол: помилився воротар Паньків, невдало відбивши навіс із лівого флангу від Вівчаренка, – першим на м’ячі опинився Буяльський – 1:0.

Проте перед самою перервою «Рух» знову створив чудовий момент: Сапуга віддав хороший розрізний вертикальний пас на Бойчука, той вирвався сам-на-сам із воротарем «Динамо», проте Бойко вчасно вийшов із воріт і ліквідував загрозу.

 

 

«Жовто-чорні» активно розпочали другий тайм: зокрема, на 47-ій хвилині завдав дальнього удару Климчук – просто в руки воротарю, так само не пощастило і Бойчуку на 57-ій хвилин – Богдан стріляв із гострого кута.

А забили знову «динамівці»: Циганков утік від Ляха, прострілив у карну зону львів’ян, удар Гармаша прийняв на себе захисник Роман, але добиванню від Буяльського не зміг завадити вже ніхто – 2:0.

Хтозна, як би розгорнулися події на футбольному полі, якби наступна ж атака львів’ян за участю Соломона, Сапуги, Таллеса та Бойчука завершилася голом, але м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Надалі «рухівці» непогано комбінували, в деякі ігрові відрізки довго контролювали м’яч, намагалися загострювати, проте на гостроту, яка би могли призвести до гола, не напрацювали. 

На 80-ій хвилині у зв’язку з повітряною тривогою арбітр Ігор Пасхал вивів команди з поля в укриття. Пауза у грі тривала приблизно одну годину 20 хвилин.

Відразу ж після відновлення гри вкидання з ауту в «Динамо» завершилося тим, що м’яч потрапив до захисника Тимчика, і той невідпорно пробив здалеку – 3:0.

Розгромна поразка навряд чи є логічною, якщо аналізувати перебіг подій на футбольному полі, але футболісти «Динамо» явно краще використали моменти, які створили біля воріт «Руху». Тож «жовто-чорним» варто попрацювати над помилками перед наступними іграми.

 

 

Чемпіонат України. 6-ий тур. «Динамо» (Київ) – «Рух» (Львів) – 3:0 (1:0).

9 жовтня 2022 року. Львів, стадіон «Арена Львів».

Голи: Буяльський, 43, 60; Тимчик, 80.

Попередження: Роман, 14; Довгий, 37.

«Рух» (Львів): Паньків, Лях (Мисик, 69), Дідик, Слюсар, Роман, Сапуга, Довгий (Слюбик, 80), Соломон (Руніч, 80), Таллес (Притула, 64), Бойчук (Карабін, 80), Климчук.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини