«РУХ» МІНІМАЛЬНО ПОСТУПИВСЯ «ОЛЕКСАНДРІЇ» В 1/8 ФІНАЛУ КУБКА УКРАЇНИ

 

У компенсований час м’яч у власні ворота зрізав Сапуга.

На стадії 1/8 фіналу Кубка України «Рух» вдома приймав «Олександрію». «Жовто-чорні» на старті поєдинку виглядали переконливіше за суперника й створили кілька небезпечних нагод поблизу воріт олександрійців. Так, Квасниця вивів Теслюка на ударну позицію, але Денис пробив повз ворота. Згодом Мисик з дальньої дистанції блискуче перекинув голкіпера і забив гол, але перед цим він потрапив в офсайд, відтак арбітр не зарахував взяття воріт. Ще один момент «рухівці» створили, коли перевели м’яч на правий фланг і Квасниця викотив під удар Сапузі, але з пострілом капітана «жовто-чорних» впорався голкіпер гостей. Тоді як наприкінці першого тайму відповіла «Олександрія». Зокрема, спочатку у гру довелося вступати Ледвію – воротар врятував команду після удару впритул. А вже у наступній атаці Андрейчук увірвався у штрафний майданчик «Руху» і опинився віч-на-віч з голкіпером, але влучив у стійку.

«Рухівці» активно розпочали другий тайм і Теслюк небезпечно пробив з кута карного майданчика, втім воротар «Олександрії» парирував цей удар. Після цього «жовто-чорні» створили ще кілька небезпечних нагод, але львів’янам не вистачало гостроти у завершальній стадії. Тоді як на 3-ій компенсованій хвилині «Олександрія» вирвала перемогу – після подачі Калітвінцева зі штрафного Сапуга зрізав м’яч у власні ворота. 

У підсумку, «Рух» вдруге в своїй історії зупиняється на стадії 1/8 фіналу Кубка. Наступний матч для «чорно-жовтих» – гра 9-го туру УПЛ проти «Кривбасу» на виїзді.

 

 

Кубок України, 1/8 фіналу. «Рух» (Львів) – «Олександрія» 0:1 (0:0)

26 вересня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича

Голи: Сапуга (автогол), 90+3

Попередження: Притула, 45+1, Мисик, 70 

«Рух»: Ледвій, Альваренга, Слюбик, Холод, Лях, Сапуга, Мисик (О. Федор, 74), Притула (Пастух, 57), Плюман (Таллес, 88), Квасниця, Теслюк (Климчук, 57)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини