«РУХ» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМІГ «ВЕРЕС»

 

Голи Теслюка, Климчука, Квасниці та дубль Пастуха принесли «жовто-чорним» впевнену перемогу з рахунком 5:2.

Після паузи на матчі збірних в 11-му турі УПЛ «Рух» завітав у Рівне, де зустрівся із «Вересом». Команди активно розпочали гру, але перший небезпечний момент створили господарі: Ледвій на 9-ій хвилині здійснив подвійний сейв. Зокрема, спочатку він врятував після дальнього пострілу, а потім впорався з ударом впритул. Тоді як «жовто-чорні» відповіли голом – після атаки правим флангом «рухівці» опинились з м’ячем у штрафному майданчику «Вереса», де Теслюк з другої спроби відправив м’яч у сітку воріт та відкрив рахунок у матчі. Згодом Климчук і Сапуга під час однієї з атак кілька разів пробивали по воротах рівнян, але захисники «Вереса» блокували ці постріли, а з останнім впорався голкіпер. Та на 33-ій хвилині воротар рівненської команди невдало зіграв після навісу Сапуги, а Климчук перестрибнув захисника і зумів пробити головою та подвоїв перевагу «жовто-чорних». За кілька хвилин «рухівці» втекли у контратаку і Пастух вивів Руніча на ударну позицію, але воротар врятував рівнян. Свій момент наприкінці тайму мав і «Верес», але після втрати «Руху» нападник господарів з середньої дистанції пробив вище воріт.

У другому таймі львів’яни розпочали з активних атак. Зокрема, Руніча вивели на ударну позицію, але він не реалізував свою нагоду – воротар відбив удар Василя. А згодом «Рух» відзначився втретє: подачу Таллеса з кутового головою замкнув Пастух. Також Євгеній за кілька хвилин міг відзначитись дублем, але голкіпер «Вереса» здійснив сейв після удару впритул. Водночас «Верес» зумів відповісти голом – Сікейра забив головою після подачі з кутового. Але «жовто-чорні» блискавично відреагували та забили четвертий гол – Пастух зіграв на добиванні та оформив дубль. А на 87-ій хвилині Лях блискучим пасом вивів Квасницю віч-на-віч і нападник «Руху» реалізував свій момент. Втім «Верес» бився до кінця й знову забив після кутового – відзначився Балан.

У підсумку, переконлива перемога львів’ян з рахунком 5:2. У наступному турі «Рух» 28 жовтня вдома прийматиме «Олександрію». 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 11-й тур. «Верес» (Рівне) – «Рух» (Львів) 2:5 (0:2)

22 жовтня 2023 року. Рівне, стадіон «Авангард»

Голи: Сікейра, 82 – Теслюк, 13, Климчук, 33, Пастух, 65, 85, Квасниця, 87

Попередження: Дідик, 45

«Рух»: Ледвій, Роман (Лях, 73), Дідик, Слюбик, Сич, Підгурський (Таллес, 46), Пастух, Сапуга, Руніч (Соломон, 73), Теслюк (Квасниця, 57), Климчук (Плюман, 73)


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    23 жовтня 2023 р., 11:36

    Дякуємо команді за гарну результативну гру! Позитивний результат порадував і вас, і нас вболівальників Руху. Наступні три матчі Рух проведе вдома. Всі матчі важливі, тому очікуємо від команди максимальної самовіддачі на полі та боротьби за перемогу!! Хай нам всім щастить!!!

Схожі новини