«РУХ» НА ВИЇЗДІ ПРОГРАВ ЛНЗ

 

«Жовто-чорні» перервали 9-матчеву безпрограшну серію та вперше поступились у сезоні.

У 7-му турі УПЛ «Рух» завітав у Черкаси, де зіграв проти дебютанта УПЛ ЛНЗ. Обидві команди з перших хвилин почали грати у високому темпі. Втім основна боротьба точилась у центрі поля, адже ні львів'яни, ні черкасці не хотіли поступатись територіальною перевагою. Та все ж «Рух» більше контролював м'яч і грав через закидання на фланги у розрахунку на своїх швидких вінгерів. Проте рахунок відкрив саме ЛНЗ – на 36-ій хвилині Норенков підстеріг помилку Слюбика, вискочив віч-на-віч з голкіпером та забив гол.

«Жовто-чорні» могли відігратись наприкінці тайму, коли Соломон на дриблінгу пройшов флангом і прострілив у центр штрафного майданчика, де Сапуга в дотик пробив вище воріт.

У другому таймі «Рух» вже традиційно додав та почав активніше атакувати ворота черкасців. Також з'явилася гострота в атаках «жовто-чорних», допомогли у цьому заміни, які провів у другій половині матчу Віталій Пономарьов. Так, Таллес віддав Квасниці на фланг і той, змістившись ближче до центру, ввійшов у штрафний майданчик та пробив голкіпера ЛНЗ, зрівнявши рахунок у матчі. Також «Рух» створив непогані нагоди, коли Соломон бив зі штрафного, але голкіпер парирував цей постріл, а Сапуга опинився перед воротами та з близької відстані головою пробив вище воріт. Проте гол забив ЛНЗ: після атаки лівим флангом м'яч заметушився у штрафному майданчику «жовто-чорних» і опинився у Прядуна, який вивів черкасців вперед. Та цей м'яч викликав суперечки, адже Прядун наступив Сичу на ногу і після цього підіграв собі рукою. Арбітр та його асистенти на ВАР цього не помітили і зарахували гол, хоча на повторі було видно порушення правил гравцем ЛНЗ.

У підсумку, перша поразка у сезоні з рахунком 1:2 і «рухівці» перервали свою 9-матчеву безпрограшну серію. В наступному турі команда вдома прийматиме донецький «Шахтар».

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 7-й тур. ЛНЗ (Черкаси) – «Рух» (Львів) 2:1 (1:0)

17 вересня 2023 року. Черкаси, «Черкаси-Арена»

Голи: Норенков, 36, Прядун, 86 – Квасниця, 63

Попередження: Притула, 38, Едсон, 47, Дідик, 55, Сапуга, 76

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (О. Федор, 65), Притула (Таллес, 55), Сапуга, Соломон (Пастух, 84), Руніч (Квасниця, 55), Климчук

 

Фото: ФК ЛНЗ


loading...

0 коментарів

    Схожі новини