«РУХ» НА ВИЇЗДІ ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «ОБОЛОННЮ»

 

У 28-му турі УПЛ «Рух» завітав у Київ, де зустрівся з «Оболонню». Через дискваліфікацію основних центральних захисників Слюбика та Дідика головний тренер «жовто-чорних» Віталій Пономарьов випустив у стартовому складі Холода та Слюсара, а також замість Олега Федора з перших хвилин вийшов Плюман. 

Активніше поєдинок розпочали господарі, втім першу нагоду відзначитись мали саме львів’яни. Так, Сич блискуче вкинув аут у карний майданчик, де Слюсар виграв боротьбу, але пробив повз ворота. Крім того, неточно здалеку стріляв Таллес. «Оболонь» у свою чергу створила кілька небезпечних моментів після стандартів, а найреальнішу нагоду забити мав Черненко, проте Ледвій у тому епізоді парирував удар зі штрафного. Тоді як після розіграшу кутового момент мали і «рухівці»: загрозливо пробивав Теслюк, удар якого після рикошету від захисника відбив голкіпер «пивоварів». Наприкінці тайму кияни втекли у контратаку – Краснопір намагався перекинути Ледвія та не влучив у ворота. 

У другій половині гри «жовто-чорні» почали активніше атакувати і знову момент після стандарту мав Слюсар, втім Кичак спіймав м’яч після удару Дениса. Вже у наступній атаці Підгурський головою замикав подачу Таллеса – м’яч влучив у стійку. Після цього на полі було багато боротьби, але жодна із команд так і не змогла забити гол у цій зустрічі. 

У підсумку, нічия з рахунком 0:0. Свій наступний матч «Рух» зіграє вдома з «Чорноморцем» у неділю, 19 травня. Стартовий свисток на «Арені Львів» пролунає о 15:30. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 28-й тур. «Оболонь» (Київ) – «Рух» (Львів) 0:0 (0:0)

11 травня 2024 року. Київ, стадіон «Оболонь-Арена»

Попередження: Холод, 28, Теслюк, 73, Слюсар, 90+1, Роман, 90+2

«Рух»: Ледвій, Роман, Холод, Слюсар, Сич, Підгурський, Таллес (О. Федор, 70), Пастух, Квасниця (Непейпієв, 70), Плюман (Руніч, 46), Карабін (Теслюк, 34 (Притула, 78))

 

Фото: ФК «Оболонь»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини