«РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ДИНАМО» В ЗАКЛЮЧНОМУ МАТЧІ СЕЗОНУ

 

У завершальному турі сезону 2023/24 «Рух» на своєму полі зустрічався з «Динамо». Цей поєдинок був дуже принциповим для «жовто-чорних» з огляду на ситуацію в турнірній таблиці та потенційної можливості вийти в єврокубки. 

Львів’яни активно розпочали матч та створили перший небезпечний момент у грі: Таллес з перспективного штрафного пробив повз ворота. Згодом Дідик відібрав м’яч у центрі поля, віддав на Таллеса, який розібрався з кількома захисниками та небезпечно бив – сейв здійснив Нещерет. Після цього «рухівці» розіграли стандарт і вже Дідик з лінії карного майданчика вдарив повз дальній кут. Свій момент створили і гравці «Динамо»: зі схожої позиції пробивав Діалло, але Ледвій впевнено впіймав м’яч. А наприкінці тайму Плюман з хорошої позиції та цікавої комбінації пробив трохи вище воріт.

Другий тайм стартував з небезпечної атаки лівим флангом у виконанні «Динамо» – Ледвій парирував удар Діалло. Та згодом сенегальський легіонер киян відкрив рахунок на 51-ій хвилині, головою замкнувши подачу з кутового. «Жовто-чорні» відповіли дальнім пострілом Таллеса, втім Нещерет впіймав м’яч. А далі «Рух» зрівняв рахунок зусиллями Дідика, який замкнув дальню штангу після розіграшу кутового. Капітан «жовто-чорних» за мить міг виводити команду вперед – небезпечний дальній удар Дідика не без проблем відбив голкіпер киян. Тоді як на 76-ій хвилині «Динамо» знову вийшло вперед, коли на добиванні вдало зіграв Царенко. «Рухівці» намагались врятувати поєдинок та багато атакували в кінці матчу, але, на жаль, зрівняти рахунок їм більше не вдалось. 

У підсумку, прикра поразка з рахунком 1:2. «Рух» посідає 6-те місце у турнірній таблиці.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 30-й тур. «Рух» (Львів) – «Динамо» (Київ) 1:2 (0:0)

25 травня 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Голи: Дідик, 63 – Діалло, 52, Царенко, 76

Попередження: Роман, 60, Квасниця, 67

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Слюсар (Підгурський, 78), Роман (Лях, 62), Дідик, Таллес, Пастух, Плюман (О. Федор, 78), Квасниця, Карабін (Руніч, 52)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини