«РУХ» У ДОМАШНІЙ ГРІ РОЗГРОМИВ «ІНГУЛЕЦЬ»

 

У 5-му турі УПЛ «Рух» вдома приймав «Інгулець». Після перемоги над «Зорею» Віталій Пономарьов вніс лише одну зміну в стартовий склад «жовто-чорних»: Олексій Сич повернувся після хвороби і вийшов на позиції правого замість Василя Руніча. 

«Рух» активно розпочав поєдинок, високо пресингуючи футболістів «Інгульця», та створив кілька моментів, але без гостроти поблизу воріт гостей. Та на 14-ій хвилині Ярослав Карабін вдало зіграв на добиванні після удару Іллі Квасниці, який перед цим влучив у стійку, та відкрив рахунок у матчі. Далі «жовто-чорні» володіли ініціативою, але «Інгулець» відповів небезпечними ударами Волохатого та Козака. 

Друга половина гри розпочалася зі ще одного взяття воріт у виконанні львів’ян: Квасниця після пасу Романа Дідика розібрався з кількома захисниками та влучно пробив у дальній кут з-за меж карного майданчика. А на 51-ій хвилині Віталій Холод своєю передачею вивів віч-на-віч з голкіпером Ігоря Краснопіра і форвард «Руху» також відзначився голом. Але ще через п’ять хвилин після розіграшу стандарту Віталій Холод забив дебютний гол в УПЛ. Ще за чотири хвилини дубль оформив Ігор Краснопір. Додамо, що в другому таймі в складі «Руху» в офіційних матчах дебютували Олексій Товарницький та Назар Русяк. 

У підсумку, розгромна перемога «Руху» з рахунком 5:0. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють після паузи на матчі збірних у Полтаві проти «Ворскли». Базова дата 6-го туру – 14 вересня. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 5-й тур. «Рух» (Львів) – «Інгулець» (Петрове) 5:0 (1:0)

30 серпня 2024 року. Львів, стадіон «Арена-Львів»

Голи: Карабін, 14, Квасниця, 47, Краснопір, 51, 60,  Холод, 56

Попередження: Дідик, 35

«Рух»: Ледвій, Сич, Холод, Дідик (Товарницький, 64), Роман, Підгурський (Слюсар, 78), Притула (Руніч, 64), Федор (Русяк, 78), Квасниця, Карабін (Семотюк, 72), Краснопір


loading...

0 коментарів

    Схожі новини