«РУХ» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «КОЛОСОМ»

 

На гол Цурікова «жовто-чорні» відповіли голом Слюбика.

 

«Рух» та «Колос» підходили до 4-го туру у статусі лідерів чемпіонату. Обидві команди вдало розпочали сезон, втім, «Колос» зіграв внічию у першому турі, тоді як «жовто-чорні» виграли усі свої матчі на старті УПЛ.

Матч активніше розпочали гості і вже на перших хвилинах створили кілька нагод поблизу воріт «Руху». Так, спочатку гравцям «Колоса» не вистачило точності. А вже у наступному епізоді львів’ян блискучим сейвом після удару в ближній кут врятував Ледвій. «Рух» відповів моментом зі стандарту – після подачі зі штрафного Едсон пробив головою, але йому забракло точності. Згодом Климчук небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчика, та воротар зреагував на рикошет і впевнено впорався з цим ударом. Але на 35-й хвилині «Колос» атакував правим флангом та навісив у штрафний майданчик, де ніким не прикритий Цуріков переправив м’яч у ворота та відкрив рахунок у матчі.

«Рухівці» одразу по перерві побігли в атаку і намагались відігратись. Спочатку Климчук на дриблінгу змістився з флангу у центр та пробив вище воріт. Вже за кілька хвилин Соломон небезпечно пробив зі штрафного, але воротар «Колосу» парирував удар і перевів м’яч на кутовий. І після подачі Слюбик замкнув дальню стійку та вдарив у протихід воротарю, зрівнявши рахунок у матчі. Далі «жовто-чорні» мали кілька нагод, аби вийти вперед. Втім, у гру довелося вступати і голкіперу «Руху» Ледвію. На 83-ій хвилині «Колос» залишився у меншості, але львів’янам забракло ігрового часу, аби дотиснути суперника та вирвати перемогу. 

У підсумку, нічия 1:1. «Рух» продовжує свою безпрограшну серію в УПЛ до восьми матчів, здобувши у чотирьох стартових турах 3 перемоги та одну нічию. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 4-ий тур. «Рух» (Львів) – «Колос» (Ковалівка) 1:1 (0:1)

19 серпня 2023 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Голи: Слюбик, 56 – Цуріков, 35

Попередження: Едсон, 67, Сапуга, 85, Руніч, 90+2

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Слюсар, 76), Притула (Таллес, 46), Сапуга, Соломон (Руніч, 79), Плюман (Квасниця, 62), Климчук.  


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    20 серпня 2023 р., 13:04

    Розчарований результатом і грою нашої команди в першому таймі.( Грали на половину своїх можливостей. Колос – це ж не Реал Мадрид щоб так возити команду!! Ледвій погано зіграв на (не грав) на виходах. Климчук після таких схвальних відгуків зіграв посередньо. Руніч пізно вийшов на заміну(що можна зробити за 10 хвилин? Тільки розігрітися.). Але позитив. Сподобався Плюмен(відчувається що готовий на половину). Нарешті щось почало вимальовуватись під час виконання стандартів! Але цього мало. Треба продовжувати подвоївши зусилля!!!

  • С

    Сергій

    20 серпня 2023 р., 13:03

    І останнє про що хотілось би сказати сьогодні. Всі ці розмови про молоду ще недосвідчену команду (27, 25, 23, 21, 20, 19 років. Пів року стабільно грають одним складом + Сич) можна послухати при поразці в фіналі Ліги Чемпіонів!! А туди треба ще попасти. Розмови про молодість розслабляють команду, оправдовують недопрацювання в тренуваннях, як в загальному, так і кожного гравця індивідуально. Блохін, Шевченко, Кройф, Ван Бастен та багато інших зірок футболу в 17 – 18 – 19 років грали не тільки за лідерів своїх чемпіонатів а і за головні національні збірні. В Русі також є потенційні зірки європейського класу!

Схожі новини