«РУХ» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ З «ОЛЕКСАНДРІЄЮ»

 

«Жовто-чорні» створили багато моментів, але так і не змогли відзначитись у воротах містян.

У 12-му турі УПЛ «Рух» вдома приймав «Олександрію». «Жовто-чорні» мали бойовий настрій на цю гру, адже хотіли взяти реванш у містян за прикрий виліт в 1/8 фіналу Кубка України. 

Ця зарядженість «рухівців» проявлялась із перших хвилин матчу. Зокрема, львів’яни взяли м’яч під свій контроль та створили кілька хороших моментів. Спочатку після атаки правим флангом м'яч опинився у Руніча, потужний удар якого відбив воротар. Згодом голкіпер «Олександрії» відбив удар Сича головою. «Жовто-чорні» не зупинялись і організували блискавичну атаку: Руніч вивів на Теслюка на ударну позицію, але воротар гостей знову здійснив сейв. Водночас олександрійці кілька разів пробивали із середньої дистанції, втім ці удари не несли загрози воротам Ледвія. А наприкінці першої половини матчу Климчук втік правим флангом і мав момент аби відзначитись, але голкіпер містян вкотре врятував свою команду. 

Тоді як другий тайм із моменту розпочала «Олександрія» – Ледвій відбив удар впритул, після якого м’яч влучив у поперечину. «Рух» відповів пострілом Сапуги, який парирував воротар гостей. Вже у наступній атаці Климчук знову втік віч-на-віч, але пробив вище воріт. Небезпечну контратаку розігнали і Олександрійці – Ледвій впевнено впорався з ударом із лінії штрафного майданчика. «Жовто-чорні» до кінця гри мали ще кілька нагод відзначитись, але не реалізували їх.

У підсумку, попри велику кількість моментів у львів’ян – нічия 0:0. Наступний матч «рухівці» зіграють 1 листопада. Зокрема, «жовто-чорні» вдома прийматимуть «Дніпро-1» у рамках перенесеної гри 5-го туру УПЛ.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 12-ий тур. «Рух» (Львів) – «Олександрія» 0:0 

28 жовтня 2023 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Попередження: Соломон, 87

«Рух»: Ледвій, Роман, Холод, Слюбик, Сич, Підгурський (Плюман, 73), Сапуга, Притула (Пастух, 55), Руніч (Соломон, 72), Теслюк (Квасниця, 55), Климчук


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    28 жовтня 2023 р., 21:39

    Непоганий товариський матч. Кайфанув від двох пасів пятою.

Схожі новини