U-21. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА НАД «ЗОРЕЮ»

 

Активна гра «жовто-чорних» принесла плоди вже на старті зустрічі. Руніч отримав передачу з глибини від Копини і влучно пробив по воротах. До речі, для Василя цей гол став вже четвертим у трьох останніх зустрічах. Як виявилось згодом, цей м'яч виявився не єдиним для Руніча у цій зустрічі.

Надалі підопічні Григорія Баранця не зменшували обертів, але забити другий гол ніяк не вдавалось. Подвоювати перевагу своєї команди міг Карабін. Литвиненко в оточенні кількох суперників віддав точну передачу на Ярослава, але той не влучив у рамку. Гості відповіли зі стандарту: Алефіренко завдав удару головою, але Бабічин у стрибку витягнув м’яча з-під поперечки. 

Зрештою, низка помилок біля власного штрафного таки привели до пропущеного голу. Паритет у грі ще до перерви встановив Зоренко 1:1. Все ж на відпочинок наші дублери могли йти, ведучи в рахунку, але після удару узбецького нападника Абдіхолікова за гостей зіграла стійка. 

У другому таймі спіймав кураж кіпер «Зорі»: Жилкін кілька разів виручив свою команду після небезпечних ударів Литвиненка, Руніча та Карабіна. Зрештою, Жилкін таки припустився фатальної помилки на 71-ій хвилині і  порушив правила у власному штрафному проти Руніча. Василь з позначки пробив влучно - 2:1. Не минуло й кількох хвилин, як рахунок на табло змінився. Класний, а головне точний удар вдався Абдіхолікову - 3:1. Наприкінці зустрічі узбек ще й оформив асист на Карабіна, який точним ударом поставив фінальну крапку у цьому протистоянні. 4:1 на користь молодіжки «Руху».

 

 

Чемпіонат України. U-21. «Рух» (Львів) - «Зоря» (Луганськ)  4:1 (1:1).

2 квітня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Руніч, 13, 71 (пен.), Абдіхоліков, 75, Карабін, 88 - Зоренко, 41.

Попередження: Веремієнко, 69.  

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Веремієнко, Слюсар, Харжевський, Лях, Копина (Вівдич, 79), Литвиненко, Рудюк, Руніч, Карабін, Абдіхоліков.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини