ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ПРАЦЮЄМО НАД ТИМ, ЩОБ МІНІМІЗУВАТИ КІЛЬКІСТЬ ВЛАСНИХ ПОМИЛОК»

 

Головний тренер «Руху» розповів про підготовку команди до матчу з «Інгульцем». 

 

 

У всієї команди позитивний настрій після перемоги над «Зорею». Та зараз в нас всі думки про майбутній матч з «Інгульцем» і ми готуємось до серйозної гри. Вони вже зіграли чотири матчі на виїзді і тричі зіграли внічию. «Інгулець» відібрав очки у «Полісся», «Колоса», «Кривбасу» – це команди, які претендують на єврокубки. Нам слід серйозно підготуватись до нашого наступного суперника – ця гра однозначно не буде простою.

Стратегія клубу – давати ігровий час вихованцям Академії «Руху». В попередньому матчі свій шанс отримали Данило Слива та Мухаммад Джурабаєв. Вони добре проявляють себе на рівні команди U-19, а також у тренувальному процесі першої команди. Можна сказати, що наразі це своєрідний аванс, адже цим юнакам ще слід багато працювати, щоб претендувати на регулярне місце в основній обоймі. Але це перспективні хлопці, які з часом однозначно будуть стабільними гравцями першої команди. 

Приємно, що після травми повернувся Денис Слюсар, а також одужав Олексій Сич. Це ті гравці, які точно нам допоможуть. В нас і далі є гравці, які продовжують відновлюватись від ушкоджень, але команда готова до наступних викликів. В нас можуть траплятись як перемоги, так і поразки, проте «Рух» завжди боротиметься за позитивний результат і не здаватиметься під тиском обставин – кожен гравець віддаватиметься на полі на всі 100 відсотків. 

У грі нашої команди зараз є як багато позитивних моментів, так і негативних. Є багато помилок і ми працюємо, щоб їх усунути. Це лише початок сезону, а він буде довгим, тому можуть траплятись різні ситуації. Наше завдання – мінімізувати кількість помилок, розвиватись та рухатись вперед.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини