ВІЙСЬКОВІ ЗАВІТАЛИ НА ТРЕНУВАННЯ «РУХУ» ПЕРЕД МАТЧЕМ З «ДИНАМО»

 

Військові з 2-ї окремої Галицької бригади Нацгвардії України побували в Академії «Руху» та відвідали тренування «жовто-чорних». Також захисники обмінялись з футболістами символічними подарунками.

 

 

На одне із тренувань під час підготовки «Руху» до матчу із «Динамо» завітали особливі гості – бійці 2-ї окремої Галицької бригади Національно гвардії України. 

 

 

Зокрема, військовим провели екскурсію Академією «жовто-чорних». А після цього нацгвардійці потрапили на тренування першої команди. 

«Ми пишаємось вами і вдячні за все, що ви робите. Водночас команда рада вас бачити на тренуваннях і матчах та готова допомагати військовим усім необхідним. Кожен захисник сьогодні робить надзвичайну роботу і вам за це честь і хвала! Ми граємо у свою улюблену гру тільки завдяки вам», – звернувся до присутніх військових воротар «Руху» Юрій Паньків. 

 

 

«Рухівці» подарували нацгвардійцям футбольний м’яч з автографами. Водночас військові презентували «жовто-чорним» прапор зі своїми підписами та побажаннями. 

«Дуже цікаво побувати на тренуванні команди. Це позитивно впливає на відновлення військових. Є тісний зв’язок з «Рухом» – це чудова можливість прийти і повболівати за улюблену команду. Хлопці у захваті і їм сподобалось побачити, як відбувається процес підготовки. Деякі з наших військових також були на матчах, робили перші удари по м’ячу перед іграми «Руху», – розповів начальник фізпідготовки та спорту 2-ї окремої Галицької бригади Юрій Козак.

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини