ЯРОСЛАВ КАРАБІН ОТРИМАВ ВИКЛИК У МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

Раніше у склад «синьо-жовтих» на матчі відбору на Євро-2025 потрапили «рухівці» Роман Дідик, Віталій Роман, Олег Федор, Ілля Квасниця та Ігор Краснопір. 

 

 

Нападник «Руху» Ярослав Карабін отримав виклик у збірну України U-21. «Синьо-жовті» у вересні зіграють два матчі відбору на Євро-2025: 6 вересня з Сербією U-21 та 10 вересня з Північною Ірландією U-21. 

Нагадаємо, раніше у молодіжку викликали «рухівців» Романа Дідика, Віталія Романа, Олега Федора, Іллю Квасницю та Ігоря Краснопіра. Тож у збірній України U-21 під час вересневих матчів буде аж шестеро футболістів «Руху». Наразі «синьо-жовті» після 7 турів (українці зіграли 6 матчів) очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 18 очок, претендуючи на пряму кваліфікацію на турнір.

До слова, Ярослав Карабін та Олег Федор отримали дебютний виклик у молодіжну збірну України. Водночас Віталій Роман зіграв за збірну України U-21 10 матчів та відзначився одним голом і одним асистом. У свою чергу Ілля Квасниця зіграв за молодіжку 8 поєдинків, у яких забив 2 голи та віддав асист. Роман Дідик за «синьо-жовтих» зіграв у 3 матчах і результативними діями не відзначався. Тоді як Ігор Краснопір у рядах молодіжки провів 9 матчів, забивши 2 голи та віддавши асист. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини