ЮНІОРИ «РУХУ» РОЗГРОМИЛИ «КОЛОС»

 

Перемога 4:0 завдяки дублю Касарди та голам Боцьківа і Русяка.

У порівнянні з минулим матчем проти «Полісся» головний тренер юніорів «Руху» Михайло Дячук-Ставицький зробив 2 заміни. Так, на гру проти «Колоса» припав дебют у рамці воріт «Руху» U-19 Маркіяна Бакуса, в якого, забігаючи наперед, роботи в матчі було небагато. Також зі старту на полі з’явився Касарда. Назару, до слова, знадобилось лише 5 хвилин, аби відкрити рахунок. «Рухівці» вибігли у швидку контратаку, Квас виграв боротьбу в центрі поля і відкинув на Касарду. Вінгер змістився з флангу і потужно пробив у дев’ятку – 1:0. Мабуть, такий ефектний гол партнера надихнув Боцьківа на власний мінішедевр. Святослав пробив повз двох захисників та поцілив у дальній кут ковалівців – 2:0. А якби у першому таймі свої нагоди реалізували Холод, Пастух та Квас, то рахунок міг би стати розгромним ще до перерви. 

У другому таймі ситуація на полі не змінилась. «Рухівці» і надалі шукали щастя біля воріт суперника, гості ж здебільшого оборонялись. Пробивав Боцьків, але його спробу заблокували захисники, згодом флангову подачу Кітели замикав Столярчук, але не влучив у рамку. А наприкінці зустрічі Русяк заробив на собі штрафний, і сам же його реалізував, пробивши без шансів для кіпера – 3:0.  Не минуло й хвилини, як «рухівці» забили четвертий гол. Касарда увірвався до штрафного і оформив дубль. П’ятий гол старався забити Штокал, але після його удару за ковалівців зіграла стійка. Відтак 4:0 – упевнена перемога юніорів «Руху», які збільшили свою безпрограшну серію у чемпіонатах України до 45-ти матчів.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд. «Рух» (Львів) U-19 – «Колос» (Ковалівка) U-19 4:0 (2:0)

18 серпня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича

Голи: Касарда, 5, 83, Боцьків, 17, Русяк, 81

Попередження: Герега, 52  

«Рух» U-19: Бакус, Поповський, Холод, Герега (Турко, 86), Кітела, Бойко, Пастух (Русяк, 73), Столярчук (Штокал, 86), Касарда (Панченко, 83), Боцьків, Квас (Шайда, 83). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини