НАЗАРІЙ МІКЛЯШ: «ПОРА ДОРОСЛІШАТИ ТА ВИХОДИТИ НА НОВИЙ РІВЕНЬ»

 

Півзахисник «Руху» U-19 поділився думками про гру команди в поєдинку з АТФА U-19 та оцінив виступ «жовто-чорних» на турнірі в Італії.

 

 

Зараз емоції не найкращі, адже ми програли АТФА з рахунком 0:2. Якщо говорити про саму гру, то матч ми розпочали добре, але хвилин через 20-30 підсіли. Тоді ми не змогли використати свої моменти, а суперник забив наприкінці тайму зі стандарту – африканці були високі та фізично сильні й скористались цим. 

В перерві тренери вказали хлопцям казали на помилки, казали додати в плані агресії. Але так сталось, що «Рух» швидко пропустив другий м’яч: ми не реалізували свій момент, а суперник покарав нас. Мабуть, нігерійці були більш вмотивовані та хотіли далі пройти. Водночас в ігровому плані ми нічим не поступались їм. 

Було цікаво зіграти на Viareggio Cup. Нам протистояли старші опоненти і хотілось спробувати свої сили на такому рівні. Суперники демонстрували іншу футбольну філософію. Тоді як нам здалось, що команда поки що ще грає у дитячий футбол – пора дорослішати й виходити на новий рівень. Так, ми грали проти старших хлопців, більш габаритних. Але «Рух» краще грав із м’ячем, швидко пересувався по полю, цим десь і компенсовувалась різниця у віці та фізичних даних. 

В першому турі я отримав вилучення: першу жовту картку я заробив за зрив атаки, а друга жовту десь більше на емоціях, бо не вважаю що вона, але як сталось так сталось. Я пропускав другу гру на груповому етапі і це дійсно важче сприймається, ніж коли ти на полі. Все тому, що ти переживаєш за кожен момент і розумієш, що міг чимось допомогти, але ти на трибунах. Але я вірив в хлопців і ми довели, що ми можемо перемагати та демонструвати хорошу гру. 

Загалом це позитивний досвід для кожного з гравців. Сподіваюсь, ми ще раз приїдемо на Viareggio Cup та покажемо ще кращу гру.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини