ОЛЕГ ФЕДОР: «КОМАНДА ЩАСЛИВА, ЩО ПЕРЕМОГЛА І ПОДАРУВАЛА РАДІСТЬ ВБОЛІВАЛЬНИКАМ»

 

Гравець «Руху» прокоментував перемогу над ЛНЗ (1:0). 

 

 

Дуже важлива для нас перемога і в кожного у команді неймовірні емоції після гри. Ця перемога вдвічі приємніша тим, що ми взяли реванш у ЛНЗ за прикру поразку в першому колі. «Рух» грав проти неприємного суперника, адже черкасці грають у в’язкий та жорсткий футбол. 

Так, я мав кілька хороших моментів у першому таймі, але, на жаль, не зміг забити. Можливо, трохи не вистачило майстерності та досвіду гри на позиції нападника. Було цікаво отримати таку можливість і це – хороший урок на майбутнє. Думаю, з часом і я, і партнери звикнемо до гри у такій формації, яка була сьогодні. 

В епізоді із заробленим пенальті я побачив вільну зону і відкрився під передачу від Ростислава Ляха. Він віддав мені пас, я забіг у потрібну позицію, повертав м’яч Ростиславу і майже одразу відчув удар по нозі. Арбітр переглянув відеоповтор і вирішив поставити пенальті у ворота ЛНЗ. 

Ми щасливі, що нарешті здобули перемогу у домашніх стінах і змогли подарувати радість нашим вболівальникам. Це дуже класні емоції! Команда вдячна кожному глядачу, який прийшов на стадіон та підтримав «Рух». Сподіваюсь, ми продовжимо тішити їх хорошими результатами


loading...

0 коментарів

    Схожі новини