ОЛЕГ ФЕДОР: «МИ ДІЯЛИ ІНТЕНСИВНО ТА ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВІЙ ЗВИЧНИЙ ФУТБОЛ»

 

Автор четвертого голу у ворота «Вереса» прокоментував перший спаринг «Руху» на літніх зборах, а також розповів про гру за олімпійську збірну на турнірі Моріса Ревелло у Франції. 

 

 

Розпочинається підготовка до нового сезону і важко було передбачити, як буде грати «Верес». Та ми абстрагувались від дій суперника, адже важливо було робити акцент на своїй грі. «Рух» продемонстрував свій звичний футбол, діяв інтенсивно і завдяки цьому здобув перемогу. 

Партнери швидко перевели м’яч з одного флангу на інший, побачили що мене ніхто не накриває і віддали пас мені. Віталій Роман забіг у вільну зону і відтягнув на себе суперника, а я в той момент змістився в середину та влучно пробив. 

Так, влітку я був у складі олімпійської збірної України. Тоді нашим головним завданням було зрозуміти ігровий малюнок команди. Саме для цього й потрібен був збір у Франції та турнір Моріса Ревелло. Звісно, є кістяк олімпійської збірної, але важлива й ротація і тренерам вдалося перевірити найближчий резерв, аби кожен гравець розумів, які вимоги ставляться перед ним. Ми плідно попрацювали і здобули позитивний результат. Хочеться грати за збірну, показувати свою найкращу гру та боротись за золоті медалі.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини