ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «НАШЕ ЗАВДАННЯ – СТВОРИТИ БОЄЗДАТНУ КОМАНДУ»

 

Головний тренер «Руху» прокоментував переконливу перемогу «жовто-чорних» над «Вересом» з рахунком 5:2.

 

 

Результат позитивний, адже «Рух» переміг з великим рахунком. Ми налаштовувались на дуже серйозну гру і добре, що вдалось забити стільки голів. Втім є претензії до концентрації гравців – треба грати до кінця, який би рахунок не був. У команді грають молоді футболісти, які зараз отримують досвід у матчах УПЛ, тож цю проблему ще потрібно вирішувати. Не хочу нікого з футболістів виділяти – ні з хорошої, ні з поганої сторони. У футбол грає команда, тож всі гравці відповідальні за результат. Щодо пропущених голів, то це виключно брак концентрації. 

Підгурський понад три місяці пропустив через травму і сьогодні вперше в сезоні вийшов в основі першої команди. Ми поступово підпускаємо його до стартового складу, адже зараз Денис ще не готовий на 100%. Втім він якісний футболіст на якого команда дуже розраховує. Пастух провів хороший матч, але важко сказати, чи це найкраща його гра, бо він якісно зіграв із «Шахтарем» та в інших матчах чемпіонату. Щодо решти команди, то у нас буде розбір цього матчу і ми обговоримо всі ігрові моменти поєдинку. 

Зараз є багато розмов про єврокубки та результати «Руху». Але я вкотре повторюю: наше завдання – створити боєздатну команду, яка з часом зможе боротись за найвищі місця у чемпіонаті. На поле виходять молоді гравці, тому не можна на них тиснути та вимагати результат. Проте команда повинна у кожній грі боротись за перемогу і максимально викладатись на полі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини