ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «НІЧИЯ З «ТРОСТЯНЦЕМ» – ЗАКОНОМІРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ»

 

Післяматчевий коментар головного тренера «Руху-2». 

 

 

Хлопці добре відіграли два тайми і мають хорошу форму – питань до фізичних кондицій у мене немає. Водночас є певні зауваження до гравців щодо їхньої взаємодії. Перші 15 хвилин були не зовсім вдалими, але після цього нам вдалося перехопити ініціативу і тримати гру під своїм контролем. Тоді як в другому таймі гра знову вирівнялась. Думаю, що нічия – закономірний результат цього матчу. 

На початку гри футболісти зловживали довгими передачами, що не властиво нашій грі. Та потім ми перевели гру до низу і стали краще контролювати м’яч і створили достатньо моментів, втім не реалізували їх, хоча мали перевагу на полі. В другому таймі команда дещо підсіла, але не слід забувати, що в складі «Руху-2» грає молодь, яка бореться з дорослими футболістами. 

Музичук добре вийшов на заміну та чіплявся попереду за м’яч, мав два хороших моменти. Також Ніколаєв підсилив гру, тоді як до Короля є зауваження – треба виконувати більший об’єм роботи і краще займати ігрові позиції. Втім загалом команда провела непоганий поєдинок


loading...

0 коментарів

    Схожі новини