ДІДИК ТА САПУГА – ПРО ПЕРЕМОЖНИЙ МАТЧ ІЗ «ПОЛІССЯМ» ТА ВДАЛИЙ ПОЧАТОК СЕЗОНУ

 

Гравці «жовто-чорних» розповіли про емоції після третьої поспіль перемоги на старті УПЛ.

 

 

Роман ДІДИК, захисник ФК «Рух»: «Дуже приємна та важлива перемога. Хороший старт: 3 матчі – 3 перемоги, але на цьому ми не збираємось зупинятись. Не найяскравіша гра з нашого боку. Відчувався певний сумбур, але головне, що нам вдалося набрати 3 очки. Все, що нам тренерський штаб говорив, суперник і продемонстрував на полі. Ми повністю розібрали їх гру, вони нічим нас не здивували.

Дитячий садок дає свої плоди, як кажуть деякі експерти. Але на нас така увага зараз ще не тисне. Ми ж раді, що перемогли у трьох матчах на старті та впевнено рухаємось далі. Сподіваюсь, що нам вдасться».

 

 

Марко САПУГА, півзахисник ФК «Рух»: «Третю гру поспіль перемагаємо і ми не хочемо на цьому зупинятись. В першому таймі вийшли дещо невпевненими у собі. В другому таймі додали у швидкості, у нас почали з’являтись моменти. Добре, що Климчук віддав хорошу передачу на Квасницю, а Ілля чудово реалізував свою нагоду. Коли забиваєш вкінці матчу – це дуже великі емоції, заради чого ми і граємо у футбол. Наше завдання – виходити на кожну гру і перемагати, рухатись далі».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини