КВИТКИ НА МАТЧ ПРОТИ «КАРПАТ» – ВЖЕ У ПРОДАЖУ

 

У звʼязку з обмеженою кількістю місць та чітким дотриманням протоколів безпеки на стадіоні на час воєнного стану, а також враховуючи високий попит довкола поєдинку, повідомляємо: першочергове право на придбання перепусток на матч «Рух» – «Карпати» отримали найактивніші уболівальники «жовто-чорних». 

 

 

Через це хочемо нагадати, що нашим клубом з початку сезону 2024/2025 впроваджена система купівлі квитків Priority Access. Це доволі поширена практика у провідних клубах Європи, створена з метою забезпечення комфортних умов своїм найпалкішим уболівальникам, які беруть активну участь у житті улюбленого клубу. Зручність цієї системи вже встигли оцінити наші віддані шанувальники, які отримали спеціальне сповіщення про старт реалізації квитків на поєдинок «Рух» – «Карпати», і таким чином одними з перших отримали унікальну можливість придбати перепустки на матч 10 туру УПЛ, який відбудеться 21 жовтня, о 18.00 на «Арені Львів». 

Оскільки кількість бажаючих потрапити на гру значно перевищує число глядачів, які можуть бути допущені згідно безпекових норм, пріоритетне право купівлі квитків отримали: 

- власники RUH CARD – клубної системи лояльності;

- постійні відвідувачі домашніх матчів та клубних заходів;

- уболівальники, які підтримують клуб, купуючи офіційну атрибутику у клубному фан-шопі;

- вболівальники, зареєстровані в базі даних клубу.

Наголошуємо: квитки на матч «Рух» - «Карпати» є іменними та повинні підтверджуватися документом, що посвідчує особу. Переконайтеся, що при покупці ви правильно ввели свої особисті дані. 

Будьте обачні та уникайте купівлі квитків з рук або на неофіційних ресурсах. На жаль, ми виявили випадки недобросовісних осіб, які займалися перепродажем квитків. Ці квитки були анульовані та зараз є недійсними. Закликаємо вас користуватися послугами лише офіційного реалізатора квитків – квиткового оператора Ticketsbox.

Також, пріоритетне право отримання квитків на усі матчі клуб надає військовослужбовцям та учасникам бойових дій, згідно попередньої реєстрації. 

Після завершення пріоритетного періоду купівлі квитків, продаж буде відкрито для решти уболівальників, у випадку наявності вільних місць згідно безпекових умов. Нагадуємо, що квитки та абонементи на домашні матчі ФК «Рух» (Львів) ви можете придбати на сайті.


loading...

12 коментарів

  • В

    Василь

    5 жовтня 2024 р., 16:05

    Львівʼянин хоче попасти на дербі)

  • Н

    Назар

    5 жовтня 2024 р., 14:03

    Хочу на дербі

  • С

    Срух

    5 жовтня 2024 р., 12:29

    сцикуни, що страшно що стадіон буде за Карпати а ваш гавнорух нікому не потрібен? тому і не продаете квитки сім7 а тільки соїм діткам яких купили?

  • Г

    Григорій

    3 жовтня 2024 р., 14:55

    Свій до свого по своє. "Перемога на всіх фронтах"

  • М

    Михайло

    3 жовтня 2024 р., 12:07

    Хочу на дербі

Схожі новини