ТРИВАЄ ПРОДАЖ КВИТКІВ НА ДОМАШНІЙ МАТЧ «РУХУ» З «ЧОРНОМОРЦЕМ»

 

Гра на «Арені-Львів» відбудеться 25 жовтня.

 

 

Триває продаж квитків на матч 11-го туру УПЛ, в якому «Рух» вдома прийматиме одеський «Чорноморець». Цей поєдинок відбудеться у п’ятницю, 25 жовтня, на стадіоні «Арена-Львів». Стартовий свисток пролунає о 15:30.

Кількість квитків на поєдинок з «Інгульцем» обмежена. Придбати їх можна на сайті від 200 гривень. Втім у день матчу ціна на перепустку збільшиться. Також продаж квитків на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі з фуршетом та напоями, а також за потреби залишити своє авто на VIP-парковці (від 800 грн).

Крім того, «Рух» пропонує придбати перепустки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Зокрема, ложа розрахована на 12 осіб з можливістю смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями (вартість одного SKY-Box – 20 000 грн, деталі за номером телефону: +380676729524).

Додамо, що «Рух» на домашніх матчах готує для вболівальників різноманітні ігри, цікаві розіграші подарунків від партнерів клубу та інші активності.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини