ТРИВАЄ ПРОДАЖ КВИТКІВ НА МАТЧ «РУХ» – «КОЛОС»

 

Підтримуй «жовто-чорних» 29 вересня на «Арені-Львів»!

 

 

Триває продаж квитків на матч 8-го туру УПЛ, в якому «Рух» зустрінеться ковалівським «Колосом». Ця гра відбудеться у неділю, 29 вересня, на стадіоні «Арена Львів». Стартовий свисток поєдинку пролунає о 15:30.

Кількість квитків на гру з «Колосом» обмежена, тож поспішайте придбати їх на сайті від 200 гривень, адже у день матчу ціна на перепустку збільшиться. Також продаж перепусток на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі з фуршетом та напоями, а також за потреби залишити своє авто на VIP-парковці (від 800 грн).

Нагадаємо, що для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Hostes і за наявності УБД та попередньої реєстрації вам нададуть безкоштовний квиток для входу на стадіон). Водночас «Рух» запрошує дітей зниклих безвісти, полонених і загиблих оборонців України безоплатно відвідати матч із «Колосом». Для цього необхідно заповнити спеціальну форму

Крім того, клуб пропонує придбати квитки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Зокрема, ложа розрахована на 12 осіб з можливістю смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями (вартість одного SKY-Box – 20 000 грн, деталі за номером телефону: +380676729524).

Додамо, що на домашніх матчах «Руху» для вболівальників на стадіоні працюють локації з різноманітними іграми, а також є цікаві розіграші подарунків від партнерів клубу та інші активності.


loading...

3 коментарів

  • А

    Андрій

    29 вересня 2024 р., 14:02

    Два

  • І

    Іван Максимович

    29 вересня 2024 р., 09:58

    Неможу придбати квитки на матч

  • Д

    Дмитро

    28 вересня 2024 р., 05:51

    Доброго ранку, не виходить придбати квиток на матч,де можна купити.

Схожі новини