КВИТКИ НА МАТЧ «РУХ» – «ЧОРНОМОРЕЦЬ» ВЖЕ У ПРОДАЖУ

 

Підтримуйте «жовто-чорних» на «Арені Львів» 19 травня!

 

 

Триває продаж квитків на матч 29-го туру УПЛ, в якому «Рух» на своєму полі прийматиме одеський «Чорноморець». Цей поєдинок відбудеться у неділю, 19 травня, на стадіоні «Арена Львів». 

Кількість квитків на гру з «Чорноморцем» обмежена, а придбати їх можна на сайті за 200 та 300 гривень. Втім зазначимо, що в день матчу ціна на перепустку збільшиться.

Водночас для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Vip Hostes, який за наявності УБД та попередньої реєстрації надасть вам безкоштовний квиток для входу на стадіон).

Крім того, продаж перепусток на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі з фуршетом та напоями, а також за потреби залишити своє авто на VIP-парковці (800 грн). 

Також «Рух» пропонує придбати квитки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Зокрема, ложа розрахована на 12 осіб з можливістю смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями (вартість одного SKY-Box – 20 000 грн, деталі за номером телефону: +380676729524).

Нагадаємо, що «Рух» готує для вболівальників різноманітні активності, ігри та розіграші подарунків від партнерів клубу. 


loading...

1 коментарів

  • М

    Максим

    19 травня 2024 р., 12:37

    Оаоао

Схожі новини