ОЛЕКСІЙ СИЧ: «НУДЬГУВАВ БЕЗ ФУТБОЛУ, ТОЖ РАДИЙ ПОВЕРНУТИСЬ НА ПОЛЕ»

 

Захисник «Руху» розповів про своє відновлення після хвороби та поділився думками про наступний матч «жовто-чорних». 

 

 

У нас чудовий настрій – після перемог команда завжди відчуває піднесення. Зараз з позитивними емоціями готуємось до гри з «Інгульцем». 

Без футболу було нудно. Десять днів я був на карантині, сидів удома, тому сумував за грою і радий повернутись на поле. Вітрянка це неприємна хвороба. Досить важко було лікуватись, адже певний час була висока температура, під 40, втратив 6 кілограмів своєї ваги за тиждень. Для мене це був шок. Тому треба набирати форму – відновити фізичні кондиції та м’язову масу. Перш за все слід набрати вагу, бо відчуваю, що зараз на полі не так легко все вдається, як це було до хвороби. 

«Інгулець» – бойова команда. В попередньому турі вони відібрали очки у «Кривбасу», який зайняв третє місце в минулому сезоні та виступає у єврокубках, й «Інгулець» дуже добре проти них зіграв. Загалом зараз потрібно налаштовуватись на кожного суперника в УПЛ, бо всі команди дуже сильні. Треба викладатись на максимум і заробляти очки в кожній грі. 

Підтримка вболівальників дуже важлива, тож хочеться, щоб наші фанати підтримали «Рух» у грі з «Інгульцем». Глядачі на трибунах дуже мотивують футболістів і гравці відчувають друге дихання, граючи в таких умовах. Ми відчуваємо підтримку «дванадцятого гравця», тому запрошую всіх 30 серпня на «Арену-Львів» – приходьте та вболівайте за «Рух».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини