«РУХІВЦІ» У СКЛАДІ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ U-16 ТРІУМФУВАЛИ НА ТУРНІРІ РОЗВИТКУ УЄФА

 

Переможний гол у заключному матчі «синьо-жовтих» на турнірі проти однолітків з Люксембургу забив «рухівець» Олександр Кройтарь. 

 

 

Збірна України U-16 (футболісти не старші 2008 року народження) поєдинком з однолітками із Люксембургу завершила виступ на Турнірі розвитку УЄФА в Естонії.

Так, у цьому матчі в стартовому складі «синьо-жовтих» вийшли вихованці Академії «Руху» Олексій Піскун (відіграв 75 хвилин) та Ролан Мустафаєв (відіграв перший тайм). Крім того, весь другий тайм відіграли «рухівці» Арсен Залипка, Володимир Шелепінський та Олександр Кройтарь, який відзначився переможним голом у ворота люксембуржців на 73-ій хвилині матчу. 

У підсумку, українські юнаки перемогли з рахунком 3:1 та стали тріумфаторами Турніру розвитку УЄФА. Зокрема, «синьо-жовті» у трьох матчах здобули 7 очок та випередили однолітків з Північної Ірландії, Люксембургу та Естонії. Нагадаємо, що Турнір розвитку УЄФА – один з етапів підготовки збірної до кваліфікаційного раунду Євро-2025 (U-17), який відбудеться восени. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини