СЛЮБИК ТА КАРАБІН – ПРО МАТЧ З «ТРІГЛАВОМ»

 

Автори голів у ворота «Тріглава» поділились думками про переможний матч та підсумували зимові збори у Словенії. 

 

 

Богдан СЛЮБИК, захисник ФК «Рух»: «Нам багато чого вдавалось у цьому поєдинку, особливо – вихід з оборони в атаку. На зборах ми добре попрацювали над цим ігровим аспектом і в нас непогано це виходить. Думаю, мій гол додав команді впевненості, а майже одразу забив і Роман Дідик, тож після цього «Руху» було легше грати. Перших два голи були забиті після стандартів і вони зіграли велику роль у перемозі над «Тріглавом».

Матч з «Поліссям» покаже, як ми пройшли зимові збори. Особисто я частину зборів пропустив через травму, тож попереду ще багато роботи, аби набрати оптимальні кондиції. Загалом команда якісно пройшла цей період і вважаю, що зимові збори позитивно позначаться на нашій грі»

 

 

Ярослав КАРАБІН, нападник ФК «Рух»: «Нам вдалось здобути позитивний результат, забити багато голів і з хорошим настроєм завершити зимові збори у Словенії. Радий, що вдалося забити, але хочу відзначити й Ростислава Ляха – він віддав чудовий пас і мені залишилось лиш підставити ногу, щоб забити гол. 

Це були непрості збори, але підготовка до офіційних матчів завжди така. Водночас це допоможе нам краще виглядати в матчах УПЛ. Думаю, що команда зараз повністю готова до відновлення чемпіонату України. Ми дамо бій будь-якому супернику та налаштовані лише на перемоги. 

У «Руху» серйозна конкуренція – ледь не на кожній позиції є по кілька гравців, які борються за місце в основі. Водночас це йде на користь кожному з нас, адже є можливість прогресувати»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини