СЕРГІЙ ЗАДОРОЖНИЙ: «КОМАНДА РОЗУМІЛА, ЩО ЛЕГКО НАМ НЕ БУДЕ»

 

Коментар головного тренера «Руху» U-19 після вольової перемоги над «Сараєво» та проходу у 2-й раунд Юнацької ліги УЄФА.

 

 

Це була непроста гра для нас. «Сараєво» це команда, яка багато забиває та створює у чемпіонаті Боснії та Герцеговини, що контрастувало з першим матчем у Стальовій Волі. Тому «Рух» обережно ставився до суперника і команда розуміла, що легко нам не буде. 

Ми з хлопцями домовились, що маємо пройти «Сараєво» і вони віддались на 200% та зробили це. Було багато боротьби та бігової роботи. Якби вдалось реалізувати пенальті, то гра ще тоді пішла б за іншим сценарієм. Загалом я задоволений діями своїх футболістів та їх самовіддачею і тим малюнком гри, який вони продемонстрували. 

Навіть коли «Рух» пропустив на старті поєдинку, я був спокійний. Знову нам забили у ближній кут після власних же помилок. Втім не варто критикувати Бакуса, адже він неодноразово виручав «Рух» протягом матчу. У нас цілісна команда, яка швидко відреагувала на те, що відбувалось на полі. Наше завдання – створити боєздатний колектив, який ще проявить себе у єврокубку. 

Тепер на «Рух» чекає протистояння із «Мідтьюлланном». Це цікава і непроста команда, але і ми вже показували свою силу. Потрібно правильно підготуватись до матчів із данцями і сподіваюсь, що ми здобудемо хороший для нас результат. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини