ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ІНДИВІДУАЛЬНІ ЯКОСТІ ГРАВЦІВ СУПЕРНИКА ЗРОБИЛИ РІЗНИЦЮ»

 

Коментар головного тренера «Руху» після матчу з «Дніпром-1» (0:2).

 

 

Я подякував хлопцям за гру, бо вони провели хороший матч. Але клас суперника то його індивідуальні якості сьогодні були вищими. «Рух» не реалізував кілька хороших моментів, а «Дніпро-1» реалізував – в цьому і різниця. 

Хлопці грали у той футбол, про який ми домовлялись на передматчевій установці. Також у другому таймі вони створили гольові моменти. Ми випустили на поле Квасницю, аби освіжити атаку, згодом ще з’явились на полі Карабін та Соломон. 

Загалом я задоволений тією грою, яку сьогодні продемонструвала команда. Забий ми ті моменти на початку матчу, він би пішов за іншим сценарієм. Василю Рунічу я нічого не сказав за промахи у тих епізодах. Я критикую гравців лише тоді, коли вони грають без самовіддачі, а технічний брак може статись із кожним, нічого страшного не сталось. Василю та всій команді слід попрацювати на тренуваннях, аби виправити ситуацію у наступних матчах. 

Сьогодні у стартовому складі вийшов Юрій Герета і добре проявив себе. Його вини у пропущених м’ячах немає. Наша філософія – довіряти молодим футболістам і вони будуть грати та отримувати досвід. Ледвій отримав невелике пошкодження, але ми спокійно випустили у старті Герету і не переживали за позицію голкіпера. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини