ЮРІЙ БАКАЛОВ: «У ДРУГОМУ ТАЙМІ МИ ПЕРЕЛОМИЛИ ХІД ГРИ, АЛЕ НЕ ЗМОГЛИ ПОСТАВИТИ КРАПКУ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував поразку від «Полісся» U-19 та підсумував виступи «жовто-чорних» на турнірі Viareggio Cup.

 

 

В Італії на Viareggio Cup ми дали шанс зіграти молоді. У чемпіонаті в складі вийшли гравці, які працювали з першою командою у Словенії та на зборах із «Рухом-2». Перед цим ми поспілкувались з Володимиром Безуб'яком і вирішили обрати саме такий склад. 

В першому таймі «Рух» грав не дуже впевнено, тож заміни в перерві напрошувались. Тоді як наприкінці матчу відчувалось, що футболісти втомились. Загалом у другому тайми тренерський штаб побачив те, що ми вимагаємо від команди. Вдалося переломити хід гри, «Рух» добре виглядав, мав моменти, з’явилася швидкість у командних діях, комбінації. Якщо на початку матчу у «Полісся» були моменти, то в другій половині гри їх не було. Єдине – не вдалося поставити крапку, а біля своїх воріт допустили безглузду помилку. Але все ж другий тайм можна занести команді в актив.

Команда взяла курс на омолодження і поступово ми його проводитимемо. Нікого конкретно оцінювати не буду, але в нас достатньо футболістів, які можуть демонструвати дуже якісний футбол. Цікаво подивитись, як зараз комунікуватимуть старші та молодші гравці, але поки що я задоволений процесом. Хлопцям лиш потрібно здобути досвід і щоб була хороша атмосфера у колективі. Та результат наразі засмучує. 

Команда нещодавно повернулась з Viareggio Cup – це турнір хорошого рівня і ми грали там великою кількістю гравців 2007 та 2008 років народження. Важливо було побачити, як гравці будуть комунікувати на новому рівні та сприйматимуть інформацію. Були хороші моменти, але є й над чим працювати. Хлопці побачили чим відрізняється юніорський футбол від ДЮФЛ. Це зовсім інше розуміння футболу, інша швидкість мислення на полі та роботи з м’ячем. Я вдячний керівництву клубу, що молодь мала шанс позмагатись на міжнародному рівні. В деяких матчах хлопцям вдалося продемонструвати той футбол, який ми хочемо від них бачити. 

«Рух» гідно виступив і не поступався суперникам з Африки, США та Європи ні в грі, ні в тактиці. Єдине в чому ми поступались – фізична потужність. Все ж таки проти нас грали доросліші та сильніші футболісти. Команда фрагментарно грає у дуже хороший футбол, але гравцям ще потрібен час.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини