ЖФК «РУХ» ПЕРЕМІГ ДЮСШ №1 З ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

 

Завдяки дублю Гримак та голу Озімчук «жовто-чорні» у домашніх стінах здобули першу у сезоні перемогу в жіночій Першій лізі.

 

 

У 6-му турі жіночої Першої ліги ЖФК «Рух» вдома приймав гравчинь ДЮСШ №1 з Хмельницького. «Жовто-чорні» пропустили першими на 33-ій хвилині – Наумич зрізала м’яч у власні ворота. Втім вже за хвилину Гримак зрівняла рахунок. Гості ж могли забити знову на 45-ій хвилині, втім Зіканіна не реалізувала одинадцятиметровий – Лапчак впоралася з цим ударом. 

А на початку другого тайму лідерка «Руху» Гримак відзначилась вдруге та вивела львів’янок уперед. Згодом Озімчук на 60-ій хвилині забила третій гол «Руху». Гості змогли відіграти один м’яч наприкінці матчу зусиллями Замороки, втім львів’янки втримали необхідний для себе результат.

У підсумку, перемога 3:2, яка стала першою для ЖФК «Рух» у цьому сезоні. Львів’янки піднялися на 5-те місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 4 очка. 

 

 

Жіноча Перша ліга, 6-й тур. «Рух» (Львів) – ДЮСШ №1 (Хмельницький) 3:2 (1:1)

15 жовтня 2023 року. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Гримак, 34, 48, Озімчук, 60 – Наумич, 33 (автогол), Заморока, 80

Нереалізований пенальті: Зіканіна, 45 (воротарка)

«Рух»: Лапчак, Дика, Озімчук (Харчина, 90), Кішко, Наумич, Волошин, Демчук (Хруль, 72), Рибарук, Байдиченко, Клим, Гримак


loading...

0 коментарів

    Схожі новини